В дъждовната съботната сутрин над 200 жени се включиха в BIODERMA

...
В дъждовната съботната сутрин над 200 жени се включиха в BIODERMA
Коментари Харесай

Жените бягаха във време за мъже на BIODERMA Women’s Run

В дъждовната съботната заран над 200 дами се включиха в  BIODERMA Women’s Run – първото напълно дамско тичане в България, подкрепено и от нас, Момичетата от града.''



Дистанцията от 3 километра беше покорена от Милица Мирчева за време от 10:35, с което усъвършенства представянето от първото издание на събитието с 25 секунди. Най-бързата двойка в категорията " Мама и аз " – Ния Йотова и Виктор, взе дистанцията за единствено 12:46. А специфичното фешън жури връчи наградата за " Най-оригинален костюм "  на Марина Братан.



" Присъствието на толкоз дами тук през днешния ден, в това “време за мъже ”, е още едно доказателство, че у нас има потребност от подобен вид събития и че дружно " бягаме "  в вярната посока ", разяснява Мира Драганова, общоприет шеф на NAOS за район Балкани, с усмивка и мигане към необикновените за месец юли климатични условия.

За BIODERMA сполучливото образуване и осъществяване на бягането е и значим миг в продължаващата реализация на дълготраен ангажимент, стихотворец от компанията, към Сдружение " Деца с онкохематологични болести ". За трета поредна година BIODERMA поддържа Сдружението с акцията " Заедно сме в учебно заведение без граници ", като 20% от събраните средства от регистрации в събитието ще бъдат дарени за реализирането на образователната 2020/2021 година за деца, които са на лекуване и би трябвало да продължат образователния си развой в болнични условия. Актрисата Ирмена Чичикова, която е лице на благотворителната самодейност, започва с почетния номер 1.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР